CS Afumati, seria a-II-a, Liga 3

CS Afumati, echipa ce beneficiaza de cea mai mare sustinere financiara din partea administratiei locale din toata seria se afla in fata celui de-al trelea sezon de liga 3.

dumi4Asa cum spuneam trebuie apreciat efortul considerabil pe care-l fac afumatenii, prin primar de data aceasta, ce aloca aproape 2o de miliarde lei vechi anual pentru echipa de fotbal. Din pacate in fruntea clubului, pus pe considerente cunoscute numai de Dumanica, se afla Neagu Daniel, un personaj ce nu are nimic in comun cu managementul sportiv, un fost muncitor intr-o tipografie ce peste noapte a devenit director al clubului in conditiile in care pentru o astfel de functie sunt necesare studii superioare, iar Neagu Daniel este absolvent de 12 clase cu mari carente la capitolele gramatica si ortografie.

Nici pana in ziua de azi nu s-a reusit transformarea din CS in FC, iar sansele de a se face aceasta modificare sunt aproape nule.

Printre marile realizari ale lui Neagu Daniel se remarca penalizarea echipei cu 9 puncte in sezonul precedent din cauza necunoasterii regulamentelor si cheltuirea in 3 ani a peste 50 de miliarde lei vechi !

2010 :   626.000 lei

2011 : 1.573.000 lei

2012 : 1.726.203 lei

2013 : peste 1.100.000 lei pana azi

Total :  5.025.203 lei (ceea ce inseamna peste 1.15 milioane de euro).

 

Noul sezon a inceput nefast pentru echipa noastra, afumatenii pierzand pe teren propriu, in turul II al Cupei Romaniei, in fata mult mai modestei CS Balotesti cu 2-1, la capatul unui joc foarte prost prestat de “elevii lui Neagu”.

Informatii neconfirmate dau ca sigure transferul a doi jucatori valorosi, veniti din liga 2, este vorba de fundasul dreapta Stanca de la Delta Tulcea si fundasul central Sergiu Bar, ce a activat sezonul trecut la Sageata Navodari.

Iata programul meciurilor sustinute de echipa noastra in sezonul regulat, urmand ca in functie de clasare sa joace in play-off (locurile 1-6) sau play-out (locurile 7-12)

Sigla-Club-Sportiv-AfumatiEtapa 1 Callatis Mangalia (deplasare)

Etapa 2 Conpet Cireşu (acasa)

Etapa 3 CS Ştefăneşti (d)

Etapa 4 Oţelul II Galaţi (a)

Etapa 5 Dunărea Călăraşi (d)

Etapa 6 Rapid Feteşti (a)

Etapa 7 Viitorul Axintele (a)

Etapa 8 FC Voluntari (d)

Etapa 9 Progresul Cernica (a)

Etapa 10 Sporting Lieşti (d)

Etapa 11 AS Popeşti Leordeni (a)

 

Uram mult succes echipei noastre in noul sezon si sa speram, in virtutea mega bugetului de care beneficiaza, la o promovare in esalonul secund.

 

 

Comments

comments